maanantai 10. lokakuuta 2011

Ruskaretki Lieksaan


Lieksan 10 tottiksen perusteella maastoon skaboihin lähdimme ruskaretki ajatuksin. 26+21 koiraa mukana, joten vain onnistumalla erittäin hyvin, meidän maastot ois varmat. Perjantai iltana kaasutettiin Lieksaan saakka, auto parkkiin Timitran hiihtokeskuksen parkkikselle ja illanviettoon:) Kävimme ottamassa treenin, kun kentällä oli valot ja esteet paikoillaan. Nehän meni mukavasti, joten ihan positiivisin mielin lauantai aamuun.Yö tosin meni kuin myrskyävällä laivalla olisi ollut, tuuli ja satoi rajusti,ja auto keinui koko yön!

Arvonnassa päästiin tokavika pariksi, ja tietenkin ekana paikallaoloon. Ja Ruskahan nousi hetikohta istumaan,sit painui maate ja alkoi märehtiä ruohoa. Blaah,siinä meni jo itseltä se tunne,et nyt vois onnistua... Seuraaminen ja jättävät ihan oukei, ei parasta mutta toimi. Noudoissa sikailua,kiersi metrisen takas.Ja pisteet ropisi, saimme 79 ja näinollen joko paikkamakuulla tai estehypyllä ois päästy maastoon. Ainahan voi jossitella;)

Lähdimme siis Ruunaan retkeilykeskukseen,tosin ensin haettiin luontaistuote kaupasta lääkitystä sunnuntaille. Kävimme parin tunnin kävelylenkit kauniissa maisemissa.Lieksan ABCllä hymy irtosi, kun Antti Tuiskunen tanssipoikineen oli paikallisbaarissa tauolla.Sit suuntana kisakeskus, pienet treenit,eritoten hyppyjä. Ja ABC tutuksi, eli sinne syömään. Siitä oli hyvä jatkaa Rekiniemeen, missä meitä odotti lämmin puusauna järven rannalla. Matkalla oli hirvikolari lähellä, onneksi ehdimme hoksata hahmon pusikossa ennekuin se hyppäsi eteen. Parin metrin päästä auton keulaa iso uroshirvi komeinen sarvineen lönkytteli menemään. Nautittiin saunasta, ja päivän ulkoilut vaati veronsa, nukahdin istualleen;)

Sunnuntai aamu valkeni pikku pakkasella, maa oli kuurainen,ihana ilma ja ihanat maisemat! Tänään arpaonni oli taas mukana, viimeinen koira ja taas ekana paikallaoloon... Itselle lääkitys päälle, ja rennoin mielin tottikseen. Paikallaolo oli nyt hyvä, seuraamiset ja jättävät erittäin hyvää ja erinomaista:) Mut ne noudot...kiersi molemmat esteet takas, ja taas meidän maasto meni siinä 78p. Niiiiin ärsyttävää, mut minkäs teet. Koira ei ole kone:) Päästiin siis kotimatkalle hyvissä ajoin,matkalla ruokastoppi Katinkullassa, olihan herkullista lohta,jam!

Mukava viikonloppu takana maksetut tottistreenit Lieksassa:) Onneksi oli hyvää seuraa,hyvät kelit ja vältettiin se hirvikolari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti