sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pellon KV tokot

Juu. Lähdettiin sit Pelloon apauttiarallaa viikon tokotreenien jälkeen;) No, mitä hävittävää? Jos kaikki menee ok, ok, mut jos ei, niin silti ok.
Paikallaolot oli ok. Seuraaminen hyvä alun kiihkeyden jälkeen. Idari hieno,mitä nyt minä potkin yhen ämpärin nurin... Luoksetulo, jes, tämä alkaa nyt toimia! Ja ruutuun löydettiin hienosti. Eka sessio meni aika nappiin meidän treenimäärään nähden. NO, riemulla ei rajoja kun alkaa noudot.

Ohjattu, voi pentele.Aloin siinä alussa miettiin vanhaa konstia, ja kokeilen sitä, ei ois kannattanu, Ruska lähti vasemmalle, nosti kapulan ja sinkosi vaihtaan sen keskimmäiseen. Auts.Enpä sit kerro mun kikkoja, ne kun ei toimi;)
Metalli ok, mut vinkui palautuksessa. Tunnarissa vauhtia, ja väärä kävi suussa siitä vierestä. Nollia pukkaa.... Kaukoissa ok vaihdot, mut ennakoi PAta. Kökkö juttu. Kolmos tulos ja silleen. eipä ois tarvinu paljon panostaa, niin paremminki ois voinut mennä:)

Mutta saatiinpa hyvä kuva missä mennään. Hyvät kokeet, tuomarointi sujui jouhevasti, kun palaute tuli lopussa, ja liikkurikin oli pähee:)
Pellossa on loistava halli, ja mukavat kokeet:)
Muutama Milla Takalahden ottama kuva:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti