keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

TOKO SM Imatra 24.7.

Toko SMt kisattiin tänä vuonna Imatralla, jonne matkattiin OPKYn joukkueen kanssa. Toki matkaseurana oli myös KANKOlaisia ja KASsilaisiakin:) Meidän matkaseurue käsitti Helmi-aussien ja Hannan, kiitos teille mukavasta matkasta ja mökkiseurasta!!!

Perjantaina töiden jälkeen baanalle, ja 500km meni mukavasti, vaikka loppumatkasta vähän meinasi jo väsy painaa silmiä. Käytiin tsekkaamassa koepaikka ja varattiin häkkipaikat alueen parhaalta paikalta, katsomon katoksesta.Eipä haitannut lauantain sade! Ilta turistiin siinä ja majoittauduttiin pienen pieneen möksään.Onneksi koirat löysivät yhteisen sävelen, jopa niin hyvän,että yölläkin piti leikkiä.... Yö menikin vähillä unillla,naapurien jutustelua kuunnellessa.

Mutta aamulla reippaana koepaikalla ilmoittautumiset hoitamaan, sit aamupalalle Pipan & Hansun mökille ja viemään Kuura tarkastukseen ja pian voitiin aloittaa kisailut. Päivä oli sairaan kylmä ja sateinen, kaikki vaatteet päälle mitä matkassa oli, eikä riittänyt. Itse ei paljon pysty keskittymään muiden suorituksiin omaa odotellessa, mutta joukkueestamme vain alokkaat eli Kuura&Netta sekä Sisu&Tuula saivat ykköstulokset kera TK1 koularien, onnea te:) Oma suoritus alkoi hyvin, kunnes tultiin noutokehään jonka vieressä tehtiin ruutua. Siinä se sitten pomppas ja kiehahti, ja Ruska nollasi pari liikettä. Viimeisen kehän "nollasin" itse kehnoilla ajatuksillani...pisteitä kuiten 203 eli 3-tuloksen verran.
Muutama Netta Eskelisen ottama kuva


Seuraamista, josta kivasti 9

Ruutua 8,5 pisteen edestä


Ja ikuisuusprojektimme ohjatun merkki...ei aijaa yhtään....

Eihän se elämä näihin kaadu, lähdettiin syömään ja hankkimaan aamupalatarvikkeet läheiselle Nesteelle. Onneksi seura oli parasta A-luokkaa, ja saatiin nauraa vedet silmissä koko ilta =D

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja hyvin, ja koepaikalle vasta kympiksi seuraamaan taitavien yksilökisaa. Peukutettiin parhaamme mukaan Jennille ja Saidalle, joille hieno SM-5 sijoitus,onnea superpari!!! Kotimatkalle neljän aikaan iltapäivästä,matkalla totesin sitten että Ruska oli aloittanut juoksunsa 3 viikkoa etuajassa! Ilmankos Helmin kanssa olikin kiva höpöstellä.... Kotimatkalla bongattiin myös Leppävirran hippileiriläisiä (vaatteet päällä) sekä nähtiin melkein kuningaskin! (ravikuninkaan omistajat olivat Pulkkilan ABCllä kahvilla,kuningas itse odotti autossa:) Kotona hyvissä ajoin lähempänä 23.00, joten maanantai aamun 04.00 herätys oli superkiva!!!!!

Kuuran TK1 lisäksi PikkuRuu pentueen Isla&Anette olivat tokoilleet Norjassa upean ykkösen alokasluokassa pistein 196!!! Lisää pentublogissa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti