maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kemin Yötön Yö 3.7.

Ei ehtinyt edes pyykkivuorta pestä loppuun,kun jo uudelle reissulle. Tällä kertaa tosin "naapurikylälle" Kemiin. Ensimmäistä kertaan kokemaan Yötön Yö, jonne lähdimme kokeilemaan onnea etsintäkokeen puolelle. Treenithän olivat olleet PK puolen osalta aika nollassa viimeiset kolme viikkoa, ja nyt viikolla muuan pikainen treeni alle.
Tottis meni niin ja näin, pisteitä 86. Maastoon siirtymistä saatiin odotella pitkä tovi, ja ehdittiin siin sitten käydä pizzallakin välillä. Vaihtamassa kuulumisia mm.rajavartijan kanssa (sisäpiirin juttuja,toim. huom;)
Neljän maissa siirryttiin maastoon itikoiden iloksi:) Homma alkoi jäljellä, ja hieman epäilevin mielin baanalle. Mutta Ruska teki parhaan janansa ikinä, ja siitä innoissani annoin sen painaa liian lujaa pitkän matkaa, ennenkuin liina kiristyi ja alkoi keppejäkin löytyä...saaliina sitten vain kaksi viimeistä,pöh. No oma moka josta taas opin jotain! Pudotetussa oli vauhtia, samoin tarkkuus meni hienosti, ja sitten siirtyminen ongelmaalueelle eli hakuun. Ja niinhän se meni,että nolla tuli.Ruska ei irronnut oikein alueelle, ja kantoi vielä kaiken lisäksi rullaa pitkästä aikaa suussansa:( Pah... kävimme vielä esineruudussa,mikä oli taas hyvä, ja läksimme kotio.
Muut osiot siis pelittää, mutta hakua A)ei olla treenattu juuri yhtään B)sehän tökki jo ennen tauolle jäämistäkin vuonna 2008... joten C) alamme ehkä taas treenaan hakua!

Me ei näistä lannistuta,eikä itketä.Joka kokeesta opitaan ja löydetään ne positiiviset asiat ja jatketaan seuraavalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti