sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Oulun KV:t 10-11.7.2010

Tänä vuonna saimme Äimärautiolle hienon aurinkoisen sään ja suksee oli sen mukainen.
Lauantaina Jippo upeasti PU2 vara SERTin ja varaCACIBin kera,ja CACIB vahvistetaan Jipolle! Eikä systeri jäänyt yhtään huonommaksi, Ralli PN2 SERT ja varaCACIB. Pikkulikka siis PN kehässä äitinsä Ruskan edelle,joka oli PN3 kaikkine karvoinensa;)


Jippo

Ralli

Ruska rakastaa näyttelyjä,tämänkin ajan olisi voinut käyttää tehokkaasti tokoa treenaten;)

PN1 ja ROP oli Tazma, eli hienot sijoituksen jälleen Pikkupaimenille,kasvattajaluokasta 1KP, onnea Sari!!!
Illalla Minna jatkoi Jarren ja Tazman kanssa matkaa hakemaan Ruotsin Jällivaarasta CACIBit kotiin, ja Jippodi jäi meille yökylään. Hieman levoton yö vietettiin, kun napero ikävöi kavereitaan. Mutta muuten pikkumies on ollut aivan ihana, ja osoittanut että kyllä meille kolmaskin koira mahtuisi;)

Sunnuntaina Äimärautiolle Ruskan ja Jipon kanssa. Pikkumies on "uhmaiässä" ja tykää nostaa häntäänsä kaikille vastaantulijoille. Teimme siis paljon harjoituksia hännän kanssa, ja kehässä mentiin häntä komiasti siellä missä pitääkin:) Ja tuloksena tänään PU3 varaSERT ja varaCACIB, jonka Jippo saa taas CACIBiksi. Ralli sijoittui jälleen PN kehässä,tänään PN4.

Viikonlopun aikana myös Isla sai Ruotsista ROPn,SERTin ja CACIBin ja Suomi tokoili Tanskassa alokasluokan ykköstuloksen! Upeita pentuja, ei voi muuta sanoa=D

1 kommentti:

  1. Hah, ihan mahtava tuo Ruskan häkkikuva :). Näkyy kyllä aika selvästi, mitä mieltä rouva on näyttelyssä kökkimisestä :D

    VastaaPoista