tiistai 2. marraskuuta 2010

PK-toko kausi paketissaNäin se aika menee, siirryttiin marraskuulle ja talviaikaan. Edessä enää Jyväskylän sekä Messarin näyttelyt. Ennen paukkupakkasia ja lumia koitetaan jaksaa silti treenata, hakua,jälkeä sekä etsintäkokeen muita osioita.Ja tietenkin sitä tottista...tokot olemme unohtaneet,ja niihin ei enää panosteta,ainakaan toistaiseksi.Katsotaan keväällä, vieläkö toko iskee kipinää;)

Tämän vuoden tokoissa saavutettiin 10 kokeessa 4*ykköstulos, loput 2-ja3- tuloksia.Kyläkokeita näistä oli 4, pari "kokemuksenhaku" karsintakoetta,SM koe sekä Tallinnan ja 2*Norjan tokokokeet. Että ihan mielenkiintoisia juttuja on käyty kokeilemassa, ja saavutuksena Pohjoismaiden sekä Norjan tottelevaisuusvalion arvo.Ja siihen ollaan tyytyväisiä, ehkä meidän tavoitteet tokon osalta on saavutettu.

PK kokeita käytiin kesän aikana yllättävän monet. Kevään eka jälkikokeesta JK1. Kolme haun osalta epäonnistunutta etsintäkoetta.Toukokuulla saatiin myös JK2,käytiin pari JK3 koetta, joissa ei niinkään onnea mukana, kunnes Kiimingin PiirinMestaruuksissa JK3 ykköstuloksella ja PiirM hopeaa ja valiokello käyntiin! Perään JK3 kakkostuloksella, ja siirtyminen hakutreeneihin. Reilu kuukausi treeniä takana ja rohkeasti kokeilemaan, kaksi koetta joista jälkimmäisestä HK3 3-tuloksella. Koulari,joten en uskonut koskaan saavani. Ensi kesän tavoitteet on siis asetettu PK lajien puolelle, jälki ja etsintäkokeet ainakin kalenterissa, haun tulevaisuuden näyttää treenien edistyminen. Mutta intopiukeena ensi kevättä odotellessa......

Senta kulkee menossa mukana, helteisen kesän jälkeen Senta on piristynyt ja on kuin eri koira. Menoa ei hidasta mikään, ainoa ikävä vaiva on pissankarkailun paheneminen. Propaliinisiirapin annostusta on lisätty tuloksetta, ja öisin peti kastuu reilusti. Ja harmikseni viime aikoina on myös päivällä tullut pissaa sisälle. Ensi maanantaina menemme eläinlääkäriin, vielä pitäisi olla lukemani mukaan mahdollista kokeilla hormonilääkitystä. Toivotaan,että saamme Sentalle vielä avun tähän ikävään vaivaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti