maanantai 25. lokakuuta 2010

HK3 24.10.

Sunnuntai aamuna oli kyllä taas sellainen fiilis,että mihinkä sitä taas ollaan menossa? Seinäjoelta kotiuduttiin seiskan jälkeen illalla,ja taas mennään.

TervaNuuskujen hakukoe Oulussa, taas pienellä treenimielellä mukaan.Viikolla saimme muutaman hyvän treenin alle,noh hyvän ja hyvän, mutta treenin kumminkin...Pari päivää reissussa ei ole hyvä ennen tottista, ja 77pisteen suoritus oli aika karsea. Ruskalla oli oikeasti noutokapulan kuvat silmissä koko suorituksen ajan,kuumakalle! Ja taas kohti maastoja. Tein omia lähetys harjoituksia tienpientareella omaa suoritusta odotellassa. Mutta eihän se siellä maastossa sitten niin mennytkään? Taas aloitimme valeella,ja olihan se jännä jatkaa siitä matkaa...joka kerta kun Ruska toi rullan, mietin, onko se nyt tässä jos lähden näytölle? Mutta rullan tuonnit oli varmoja siitä eteenpäin, ja sinnikkäästi jatkoimme loppuun saakka ja kaikki ukot nousi. Siitä valeesta sekä lähetyksessämme olevasta ongelmasta johtuen kuitenkin työskentelypisteen tipahtivat ymmärrettävästi alas, ja räävimme kokoon 139p. Paljon on parantamisen varaa vielä! Pitkän päivän päätteeksi esineruutu, josta laskin yhdenkin riittävän, jos työskentelee hyvin. Ja taisi olla ohjaajalla liikaa paineita, kun ei liikkunut etulinjalla lähetyksissä kuten normaalisti.Ruska teki kovasti töitä alueen takana ja keskellä, kun kaksi esinettä oli aika etureunassa aluetta. Yksi nousi siis heti, ja toinen ihan ajan päättymisen jälkeen.

HK3 koulari pisteillä 228 III-tulos. Ei tätä nyt kauheasti tehnyt mieli juhlia, mutta loppujen lopuksi olen iloinen koularista, jota en koskaan uskonut saavuttavani.
Suuren suuri kiitos treenikavereille, tämä syksy on pitkästä aika taas innostanut treenaamaan hakua, ja jotain kehitystä on tapahtunut. Jatkamme treenejä lumille saakka, ja innolla odotan ensi kevättä! Sitten onkin suuremmat tavoitteet edessä, uusia lajeja ja haasteita luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti