keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Hole in one:(



Jyväskylän reissun jälkeen ihmeteltiin Ruskan vaitonaisuutta. Ajattelin,että sillä on vain paikat nyt "jumissa" sellaista kiihdytyskisaa kun Rallin kanssa pitivät koko viikonlopun.Tiistaina sama jatkui, käytiin sitten ulkona ja piilottelin esineitä pihalle.Ruska oli töissä mukana 100% eli täysillä. Sisälle tultua, meni taas vaisuksi,alkoi läähetellä ja maiskutella.

Sitten tutkin sen suun, ei mitään, ja aloin laittamaan sitä kyljelle makuulle,katsoakseni mahan alustan. Neiti pisti täysillä hanttiin ja jopa murahti! Kyljelle siis nostamalla, ja reikä pisti heti silmään. Peukalo mahtuisi siitä sisään:( Hätäiseen soittelemaan päivystäville eläinlääkäreille.Reikä on tosi siisti, en tiedä onko se edes valunut verta? Se ei punoittanut,eikä puristeltaessa arista sitä, eli näistä päättelimme,ettei sinne ole mitään jäänyt sisään. Ja kun arvelin sen tulleen sunnuntaina, ei sitä voitu enää tikata. Joten ell mielestä antibiootti kuurille sekä puhdistusta Betadinella. Haimme antibiootin samalle illalle, ja heti seuraavana päivänä kahden lääkkeen jälkeen Ruska on taas oma itsensä.

On aika pelottavaa, mitä sitä tuolla metsälenkillä voikaan sattua. Meillä oli enkeli matkassa, kun olen niistä pahoista kepin lävistyksistäkin kuullut:( Jatkossa ehkä ajattelee, minne päästää kaksi hurvatonta juoksemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti