sunnuntai 14. marraskuuta 2010

13.11.2010 Jyväskylä KVPerjantaina jo hyvissä ajoin tien päälle. Kärsämäellä koiravahvuus kasvoi kolmeen, kun Ralli lähti sieltä mukaamme. Pikkulikka sopii hyvin porukkaan, ja asettui hyvin matkantekoon. Palokassa suuntasimme ensin Laajavuoreen, missä kiivettiin rinne melkein ylös. Ja koirat revittelivät sydämensä kyllyydestä. Illaksi parkkeerasimme Sarin parkkiruutuun, ja vietimme mukavaa iltaa kasvattajamme luona kuulumisia vaihtaen ja tulevia suunnitellen. Välillä vähän unta palloon, ja aamulla jatkoimme jo kuuden jälkeen turinointia:D

Matkan päätarkoitus oli tietenkin Jyväskylän KV näyttely. Pikkupaimenilla vahva edustus paikalla, ja sijoituksia ropisi. Ralli pääsi kehään taitavien handlaajien Jennan ja Karoliinan kanssa, ja esiintyi edukseen vieraita jännäämättä. Jippo sai upean arvostelun, mutta jätkä on siinä iässä,että on vähän muut asiat mielessä ja häntä nousee lipuksi sen merkkinä;) Ruska käyttöluokassa ainoa koira, ja kehään mentyämme saimmekin esittää bordercollien liikettä neljän kierroksen ajan. Ja vielä muutama kierros senkin jälkeen.Elena Ruskovaara tuomaroi, ja hänellä oli harjoitusarvostelija mukana kehässä.

PU kehässä Ruskan veli Jarre upeasti PU1 CACIB. PN kehässä mukana Ruska,Ralli,Tuisku,Retku sekä Jarren tytär Ronja. Ja lopullinen järjestys PN1 Ruska PN2 ROP VET Tuisku PN3 SERT CACIB Ralli ja PN4 Retku, ja VaraSERT vielä Ronjalle.
ROP kehässä juoksi siis sisko ja sen veli, Ruskan liikkuessa itselleen ROP.


Meidän upeat koiramme:)

Kasvattajaluokassa mukana Ruska,Jarre,Tuisku ja Ralli ja sillä porukalla Sarin Pikupaimenille Kasv.1KP, onnea sari.Aivan upea päivä!!! Ryhmissä ei BCt tällä kertaa sijoittuneet, ja pitkän päivän jälkeen nautimme vielä mukavan päivällisen Sarin vanhempien kanssa. Kävimme vielä vaihtamassa päivän kuulumiset Sarilla, ja ajelimme sitten Vaajakoskelle juhlimaan Minnan kanssa sisarusten menestystä. Eipä paljon skumppaa tarvinnut vähien unien jälkeen...ja uni maistui pitkälle aamuun!


Koitappa mahtua tänne sekaan nukkumaan.....

Aamupäivästä lenkille, missä Ruska ja Ralli vetivät taas riemuissaan pitkin metsikköä, ja tuloksena Ruskalla anturaan palkeenkieli. Onneksi pakkaslumi jäähdytti hyvin, ja lenkkeiltiin vielä tovi kun Minna tuli koirineen mukaan. Kuusi bordercollieta nautti talviaamusta ja toisistaan:D Kotimatkalla jätettiin Ralli Palokkaan odottamaan Tiinaa, ja pääsimme ajelemaan kotiin valoisaan aikaan.

Taas yksi mukava reissu takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti