lauantai 30. kesäkuuta 2012

Loma alkaa perinteisesti...

...Yötön Yö Kemin palveluskoirakokeissa.Ja näistä kisoista ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Surkealla tottis esityksellä 81pistettä,ei todellakaan ollut sen arvoista. Vesisade alkoi tottisten jälkeen, siirryttiin maastoon.Ekana esineruutu,josta nousi vain yksi, siitä heti tarkkuuteen. Ja tässä aloin miettiä, mikä nyt on hätänä, kun normaalisti Ruska hakee pikkuesineen muutamassa sekunnissa, niin nyt jouduin käskyttämään sitä ruutuun monia monia kertoja:( Kolikko nousi just ennen ajan päättymistä, mutta jotain nyt mätti,ei ikinä ole työskennellyt pikkuruudussa noin:(
Mietin,keskeytänkö heti, mutta päätin ajaa vielä valmiin jäljen ja katsoa miltä meno siellä näyttää. Odotuspaikalla nähtiin sitten hirviemo kahden vasan kanssa juoksevan tien yli ruutuja kohti. Ja ei mennyt kauan kun lauma tuli takaisin, talloen samalla yhden 3-luokan janoista. Arvonnassa tuo jälki ei mulle osunut, mutta meillä nousi yksi keppi, ja sit tultiin tielle missä Ruska jatkoi matkaa tien yli tuoreiden hirvenjälkien perässä. Palasin takaisin, mutta kun mitään paikkaa mistä jatkaa jälkeä ei alkanut tulla vastaan, niin palattiin tielle. Ja siellä olikin sit nähty tämä hirvieläin juosseen siitä yli. Autolle oli matkaa muuan sata metriä,eli ihan vikasuuntaan tultiin:) Onneksi hirvi oli mennyt tien yli,ettemme paineneet sen perässä kovin syvälle metikköön! Kisa jäi meiltä siihen,en nähnyt mitään järkeä lähteä enää hakualueelle.Vettä tuli kahdenkin esterin per***stä, joten vaihdoin kuivat ylle ja nokka kohti Rovaniemeä.
Ja ne kaksi muuta kolmosen koiraa eivät olleet päässeet janalta paljon mihinkään, eli hirvet sotki ne jäljet ihan täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti