sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

HK3 Raahe

Sunnuntai aamu ei ollut paras mahdollinen, ja mietin jo hetken jäänkö kotiin. Illalla olin kuitenkin päättänyt,että lähdemme kokeilemaan, auttoiko eilinen korjaussarja, joten ei kun matkaan. Matkaseuraksi Merja turisemaan,joten ei päässyt miettimään omia "synkeitä ajatuksia" ;)

Aloitimme maastossa, ja Ruu kolmas koira. Jännitti, mutta kun ekat pistot meni nappiin, aloin rentoutuun. Ruska teki hienoja pistoja, tosin juoksi ihan turhaan hirveitä lenkkejä, ja väsytti itseään.Ja sitten se tuli, töks. Maltoin mieleni, ja pieni murahdus ja Ruu irtosi.Huh...Ja voi sitä riemua kun viimeinen ukko nostettiin piilosta ylös!!!!!! Hlöetsintäradalle jäi -5p.

Esineruudussa pientä kikkailua taas, mutta kaikki kolme nousi ja -1p.

Tottiksessa meidän piti suorittaa ekana, mutta keskeytyksen takia Ruu joutui taas ekana paikallaoloon. Olin tosi tiukkana, ja noudotkin oli suht kohtuusiistit(jos niin voi sanoo...) Eteenmenossa treenimoka näkyi, mutta kokonaisuus ihan ok, ja sillä irtosi 84pistettä.

M194 T84 yht. 278p I-tulos ja haussa valiokello käyntiin!!!!!!!!!!!
Uskomatonta.... olin jo ajatellut,että jätän hakuilut tähän, jos tänään tökkii, ja jatkamme vain etsintäkokeessa. Sit se pelasi kuin unelma;)

SUURI kiitos ihanalla mammaryhmällemme aktiivisesta treenaamisesta,lapsille parhaista häiriöistä ja SPECIALkiitos Minnikselle, ilman sua Ruska tökkis vieläkin! Ootta parhaita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti