sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ja tulostehtailu jatkukoon:)

Sunnuntaina oman seuran OPKYn etsintökokeeseen. Mieli oli hyvä,ja miksiköhän;)
Maasto alkoi jäljillä, ja Ruska nosti jäljen hienosti,mutta sitten siinä oli jotain sähellystä ennekuin pääsimme matkaan. No,pääasia että kaikki kepit taskuun, ja jälki täydet pisteet. Pudotettu esine oli hieno,täydet pisteet:) Esineruudussa löysi heti ekan, mut matkalla löytyi toinenkin ja vaihtoi,sinne jäi 2 pistettä:)Hakualueella ohjaajan suuri moka,kun maalimiehet oli samalla puolella,ja tuuli kävi niin,että sai eka pistolla hajun toisesta ukosta. Se ylös,paluu lähtöpaikkaan, eli mahdollisuus ois ollut laittaa tarkistaan etukulma.Mutta mitä tekee tyhmä ohjaaja? Jatkaa matkaa. Ja näin hakualueella jäi 33pistettä,ja siinä meni meidän ykköstulos. Tarkkuudessa esine oli yllättävän vaikea löytää, ja menetimme 4 pistettä.Maastosta siis komeat 161pistettä, ja mitä ne olisivatkaan olleet sen toisenkin ukon kanssa. Mut Ruu toimi haussa niin upeasti,että se korvaa omat mokailut!
Tottiksessa taas paikkamakuu eka, mutta noutosälää lukuunottamatta hieno tottis ja 86p. Yhteensä 247pistettä ja komia II-tulos ja EK3 koulari.
Super-Ruska on liekeissä.Ja Kisman saama huomio,jonka Ruu on menettäyt itseltään, näkyy kovasti sen innossa tehdä minun kanssa entistä tiiviimmin juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti