lauantai 26. toukokuuta 2012

FI KVA Ruska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lauantai aamuna nokka kohti Lohtajan jälkikokeita. Realistisin mielin matkaan,sain pidettyä ajatukset viimeisestä ykkösestä kurissa loppuun saakka,sillä Ruskan tottiksessa voi sattua ja tapahtua mitä hyvänsä, se on nähty ja koettu;)

Tuulinen,kylmä ja aurinkoinen päivä.Jälki oli,kuten siellä aina, hyvässä kangasmaastossa,mukana kosteampaakin paikkaa ja hakkuuaukeaa. Eka keppi vasta noin 200 metrissä,ja sehän aiheutti pientä jännitystä(oliko se toka,jäiköhän se eka...) Jälki päättyi hakuuaukealle, jossa minä olin jo sitä mieltä,että suunta on ihan väärä kun tuuli niin kovasti,mutta onneksi menin vain perässä.Kiemurtelujen jälkeen Ruska toi sen kuutosskepin,ja riemulla ei rajaa! 15minuutin jälki,me mentiin tosi lujaa liina suorana koko matka. Taas nostin itse yhden kepin.Janalle jäi tänään 3 pistettä.
Esineruutuun, ja onnekseni tänäänkin hieno suoritus,ja pari pojoo pois, eli maasto 195p!!! Pikkuisen oli vatsanpohjassa kihelmöintiä tottikseen mentäessä, ja sinne tietty viimeisenä parina,ja onneksi ekana suorittaan.
Kaikki meni ok, mutta noudoissa nyt kapulan sylkemistä,ja kyllä laskin kovasti pisteitä paikallaolon aikana. Pieni pelko perseessä;) Turhaan, tottis 82pistettä, yhteensä 277p ja minun ihka ensimmäinen käyttövalio
oli totta! Tippa tuli linssiin, ja se karkasi itkuksi,kun kaverit tuli onnittelemaan ja halaamaan<3 Mikä tunne,huisaa!!!


FI KVA JK3 HK3 EK3 Pohj&FI&SE&NO TVA CIE CIB FI&EE MVA JV-06
Pikkupaimenen Golden News

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti