lauantai 25. syyskuuta 2010

25.9. treeniä,treeniä...

Jälkihommat jätettiin nyt vähän jäähylle, ja olemme palanneet vanhan harrastuksemme haun pariin. Kovasti olen koittanut saada reenejä pystyyn, pimenevät illat alkavat olla este arkitreenille, harmitus:(
Ruskan ongelmat lähetyksessä ovat alkaneet aueta, ohjaaja on löytänyt sisäisen rauhan, FengShuit kulkee ja Ruska on tehnyt muutaman treenin hienosti. Ja ohjaaja ei paljon tarvitse, kun se innostuu....
Uusi Palveluskoirat lehti tuli, ja pohjoisessa on vielä kokeita! Jäljelle saatiin pari varasijaa, ei ehkä päästä, mut toivotaan. Ja ilmoitin sit hakuunkin,yllättäen itsenikin,eli sinne mennään jos saadaan homma kuukaudesa pelittämään:)

Viikko sitten piti käydä tokokokeet ja näyttelyt Tanskassa, mutta lentoyhtiö yllätti viime metreillä, eikä saatu koiraa koneeseen välille Oulu-Hki??!!! Aikatauluihini ei sopinut lennellä sinne päiviä aiemmin, eikä intoa lähteä (ja maksaa) autolla/junalla Hesaan, paluumatka olisi ollut kunnossa lentojen suhteen.Koska minulle varattu lento Oulu-Köpis-Oulu hinta olisi ollut ***euroa, ja ilman Oulu-Hki lentoa se olisi yllättäen ollut samat ***euroa, sanoin ei kiitti vi*usti lennoillenne, törkeää!

Tokoilut laitetaan nyt jäihin, treenataan takapihalla sen mitä huvittaa ja katsotaan ensi kesänä onko enää intoa siihen lajiin.Ollaan sieltä saatu ihan kiitettävästi jo tuloksia aikaan:D PK lajeissa riittää valinnanvaraa, ja innolla odotamme ensi kesää ja uusia tuulia!!!

1 kommentti:

  1. Miten mulla on mennyt tällanen blogi ihan ohi?
    Oon vaan käyny kurkkimassa vanhaa..toukokuussa päivitettyä ja ihmetelly kun ei mitään siellä tapahdu :)

    VastaaPoista