lauantai 25. syyskuuta 2010

12.9. JK3 kakkostuloksella

Hurjaa tahtia mennään:)
Viikko Piirinmestisten jälkeen kohti Kokkolan Lohtajaa, vesisateessa. Koe aloitettiin jäljellä, tuomarina Veijo Kinnunen. Ruska lähti janalta metrin päästä heti vasempaan, huudettiin takaisin. Uusi lähetys, lähti oikealle samaa "jälkeä" ja taas huuto takaisin. Otin hieman eteenpäin, ja lähetys. Nyt eteni hyvin, kaarsi vasemmalle ja lähti jälkeä oikealle, eli ohitimme jäljestäen takapaalun. Olin itse kummissani,että mitenkähän tämän nyt menikään, mutta matkalla pohdin, ja tajusin saaneen hajun sieltä mistä jäljen tekijä on kaartanut kohti takapaalua.Jep, mentiin hirmuista vauhtia, maasto ja keli olivat parhaat mahdolliset. Keppejä nousi tiuhaan tahtiin, sain pidätellä Ruskaan, kun vauhti alkoi mennä juoksuksi välillä...Kaikki kepit nousi niin varmasti,että siinä ei ollut kahta puhetta.Ja intoa oli valtavasti,kepiltä matkaa jatkettaessa Ruska päästi välillä riemunkiljahduksia.....Sen kanssa on kyllä hauska painaa jälkeä:)20 minuuttia meni aikaa, ja palasimme iloisina tottiskentälle. Pieni pettymys oli, kun kysyin tuomarilta mitä hän antoi janasta. -15 pistettä alun sekoilusta, jälki oli kuulemma metsälinnun tms. mille koira lähti?

Liikaa pisteitä pois,kun meidän tottis ei niitä 90 pisteen suorituksia ole.Seuraavana esineruutu, joka oli todella hienossa maastossa.Koiran näki koko ajan. Ruska teki 4-5 pistoa ja kaikki esineet, teki todella parhaan ruutunsa tälle syksylle,kun on ollut niitä -lähetys ja kysely:mitä meinasit- ongelmia:) 28p. pieni mätkytys esineille.

Tottis 3 ryhmässä, päästiin ekana suorittaan, mikä meille paras! Mutta jännitti,ja tein itse ihan tyhmiä juttuja enkä saanut henkeä kulkemaan normaalisti. Metrisen kierto takaisin, muuten ihan jees,sitä mitä tällä hetkellä on,eli ei hyvä, 76p.
Näillä räävittiin 259p kasaan, eli ihan hyvä 2-tulos JK3 koularilla.Ja vielä enemmän harmitti se jana....

Mutta tyytyväisenä kotiin päin, jälki kulkee nyt kympillä,keppivarmuus on 100% ja esineillä selvää parannusta. Nyt kun koekalenteri näyttää aika tyhjää, alkaa meillä pentutreenit. Ruska opettelee noudon uusiksi,koitamme saada purekselun ja kapulan tuijottamisen pois,rauhan kapulalle. Ja toinen asia on luoksetulon eteentuleminen.Siihen otamme kosketukepin avuksi. Ensi kesänä sit katsotaan, onko jaksettu talvi pakertaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti