sunnuntai 14. elokuuta 2011

PK SM Lahti

Tämähän on kettava ainakin kerran elämässä!
Niinpä pakkasimme autoon Ruskan ja Gringon ja Annen kanssa nokka kohti Lahtea ja Suomen Mestaruus kokeita. Perjantaina aamusta reissuun ja perillä hyvissä ajoin koirien tarkastukseen. Ruskan juoksuja oli odoteltu, mutta yllättävää oli,ettei sitä edes tarkastettu... No,ei niitä vielä koeaamunakaan ollut alkanut,tarkistin kuitenkin asian itse. Pe ilta nautittiin avajaistunnelmista, ja otettiin tietnkin treenit vuoroillamme.

Aamulla kutinaa mahanpohjassa, ja niinhän siinä loppusissaan kävi,että kutina kävi liian kovaksi, nousi jopa aivoihin asti, eikä hyrrä pysähtynyt ollenkaan:( Eli pakka levisi käsistä, ja tottis oli surkeaa katseltavaa... Tavoite kuitenkin saavutettiin, eli yli 70p ylittyi huimasti 70,5pistettä!!! Sillähän ei maastoon tarvinnut lähteä, joten loppupäivä sit lunkisti muiden suorituksia seuraten.

Ja illalla totesimme,että juoksut alkoivat!!!

Mutta meillä oli Annen kanssa loistoreissu,hyvää ruokaa,hyviä lenkkejä ja parasta seuraa (siis me kaksi) joten mikäs siinä oli viettää minilomaa Lahdessa. Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta kohti Pohjoista, matkalla pysähdyttiin toki tervehtimään Palokassa Saria:)

Kiitos Anne taas kerran loistavasta reissuseurasta,Oulu-Lahti väli menee aina hurauksessa sun kanssa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti