lauantai 20. elokuuta 2011

Kokkola ryhmis

Kokkolan ryhmikseen lähdimme ainoastaan yhden asian takia: Päivi Eerola otti rodun ja ryhmän:D Ja meillä kun on Päiviltä BIS voitto erkkarista 2010, niin iloisin mielin matkaan. Ajettiin Kokkolaan jo perjantai iltana, ja yövyttiin näyttelypaikalla. Lauantai aamuna sattui ja tapahtui, onnistuin jättämään sormeni auton oven väliin,ja kipu oli kamala. Oikean käden keskisormi turposi ja musteni hetkessä, onneksi sain ensiavusta kylmäpussin,jolla pahin saatiin vältettyä. Tökkisormella siis kehään,mutta siinä menossa sekin unohtui! Päivä oli oikein mukava, kuvasin monta Pikkupaimenta Sarille, ja tehtiin siinä tuttavuutta "uusien" PPn omistajien kanssa.
Kehä oli mukavan iso, ja saimme juosta käyttöluokassa PP Divine Comedyn kanssa. Ruskalle ERI1 SA ja PN kehässä ykkössijoitus.Ja komeasti toiseksi RAlli-tytär, jolle viimeinen SERT!!! ROP kehässä haastettiin Jaana ja Syyti, ja Ruskalle ROP:) Kasvattajaluokassa mukana Ruska,Juri,Lumi ja Ralli, ja tälle kauniille porukalle 1KP.

Iso kehä alkoikin ihan pian, ja juoksimme sinne ensimmäisenä kasvattajaluokassa. Ja olihan jännää, kun naapurikehässä alkoi agilitykisat, niin meidän BeeCeet alkoivat piipata,että tuone...tuonne....
Mutta huikean hienoa menestystä porukallemme, Pikkupaimenen Kennel BIS KASVATTAJA!!!

Sitten Ruskan kanssa ryhmäkehään, jossa siis Päivi Eerola tuomarina. Vauhtia piisasi, ja liikkeet olivat loistokkaat ja Ruskalle RYP1.

BIS kehässä vastassa berninpaimen koira ja tuomarina Harry Tast. Ja tuomarin sanat meidät BIS1 valitessaan olivat nannaa: lopultakin hän näkee bordercollien, joka liikkuu niinkuin bordercollien tulee liikkua!!!!



Ihan huipu päivä, Pikkupaimenet BIS KASVATTAJA ja RUSKA BIS!!!!
Kiitos Tiina ja Ralli,Jonna ja Juri sekä Mia,Tommy ja Lumi upeista hetkistä!
Ja terkut teille muillekin kehän reunalla meitä onniteille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti