sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kemijärvi 2010

Rotuyhdistyksen Kemijärven leiriä jo 11 vuotta, meille tämä taisi olla vuodesta 2003 lähtien 7.leiri, yksi jäi välistä Ruskan astutusreissun takia.Kakku oli jälleen komea ja kuohujuomaakin kilisteltiin kaikille menestyjille:)



Päästiin leirille vasta perjantai iltana töiden takia,lähtö olikin yhtä vastoinkäymistä viimeiseen saakka. Minä sain tiistaina antibiootti kuurin,ja keskiviikkona alkoi sivuoireet.Paha olo,ei ruokahalua,oksentaminen,yskimistä ja lopulta 39,8 korkea kuume. Lääkitys vaihdettiin uuteen ja lopulta kuume alkoi hellittää.Torstaina jo kuumeetonna,mutta ei niin parhaassa kunnossa. Ja sitten Ruska hyytyi, se meni vaisuksi,ei lähtenyt normaali tapaan mukaani aina kun jonnekin liikahdan. Annoin ruoan ja söi tosi huonosti.Joten kuumemittari sillekin "kainaloon" ja lämpöä oli samat kuin minulla 39,8:( Illalla sit eläinlääkäriin,ja bakteeritulehdusarvo oli koholla, antibiootille. Ruskan huulen limakalvolta löytyi "paise" jota voi epäillä syyksi.Antibiootti vaikutti nopeaan, ja aamulla Ruu oli oma itsensä, ja huulessa enää vain pieni jälki. Oliko siihen pistänyt joku ampiainen vai mikä se oli?

Mutta perjantaina töiden jälkeen baanalle,ja viettämään mukavaa viikonloppua! Päätimme rohkeasti lähteä matkaan, mutta ottaa treenien suhteen vähän kevyemmin,jottei taudit iske uudelleen päälle. Kultaniemessä olikin sauna lämminnä ja grilli kuumana, joten päästiin heti asiaan:)

Lauantai päivä vietettiin Hirvasvaarassa maastoja treenaten, Ruskalle huippuhyvä jälki porojen liikkumalla alueella,olin siihen sikatyytyväinen!!!


Senta vauhdissa, kuva Saara Kangasniemi

Senta pääsi hakuilemaan,ja oli niin sähäkkänä,että kokeisiin voitais lähteä,jos ei lääkitys menoa haittaisi;)


Leirin Grand Old Ladies,on niin kivaa ettei haittaa vaikka housut "palaa"

Päivällä vaaraan kämpälle makkaran paistoon ja nauttimaan Leenan lättyjä. saatiin siihen sopivaan saumaan ukkoskuurokin ylle, joka kirvattiin pois!Kämpällä koirat saivat käydä uimassa ja huilata hetken.




Ruska teki veteen gremlinsejä:)




Ruska lentää esineruutuun ja takaisin kuvat:Saara Kangasniemi



Esineruuturaati asemissa

Kuurosateen jälkeen esineruutua ja sitten lähdimme pellolle jäljestämään.

Ruska odottelee vuoroaan päästä pellolle kuvat:Saara Kangasniemi


Ja illalla vielä Kultaniemessä tokoja, täysi treenipäivä! Siinä saunan ja poreammeen jälkeen Pekan hirvenliha pihvit ja Leenan kakkukahvit nautittuamme ei paljon tarvinnut unta odotella:)

Sunnuntai tuli niin pian, liian pian:( Pe-su on ihan liian lyhyt aika leireillä. Aamusta pihalla tottista ja sitten päälle esineruutua ennen mökin siivouksia. Lähtökahvit, ja niin oli tämän vuoden leiriviikonloppu vietetty. KIITOS Outi&Leena taas kaikesta järjestelyistä, meillä kaikilla oli nin mukavaa:D

1 kommentti:

  1. Olipa kiva nähdä teitä! :) Pasikin kotimatkalla totesi, että "ne Katja&Janne on kyllä niin mukavia"!

    Tuun pitämää peukkuja teille PK-mestiksiin, nähdää!

    terkuin Riikka

    VastaaPoista