sunnuntai 12. elokuuta 2012

PK SM ja HKI KR

Etelän turneelle:)
Perjantai iltana kurvattiin Hyvinkäälle parkkiin,ja aamulla oltiin jo seiskan maissa valmiina kisakatsomossa. Päivä kului mukavasti ystävien kanssa turistessa ja tottis suorituksia seuraillessa. Ja Kisma pääsi useaan otteeseen kentän reunalla haistelemaan tunnelmia. Ampumisia tuli kymmeniä, ja pikkukoira ei paukkuihin reagoi, sen sijaan isojen koirien noudot kiinnosti kovasti;) Saanko mää tästä yhtä hullun noutokapulaan,kuin mitä Ruska on? Toivottavasti en!!! Kisma on mainio matkalainen,joka rrrrrakastaa ihmisiä ja toisia koiria!
Lauantai iltapäiväksi ajeltiin Jokelaan Mirjan perässä, missä käytiin mukavalla(he-he,viidakkoveitsi ois ollut kiva;) peltolenkillä Ruskan veljen Neron ja Iineksen kanssa:) Mirjan leirintäpaikka vinkki oli todella hyvä,Järvenpään matkailukeskuksessa oli rauhallista ja kaunista.
Sunnuntai aamuna siirtymä Tuomarinkartanon vinttikoira radalle,missä tuomaroi Päivi Eerola. Menossa mukana myös ERInomainen Jippo,ja muitakin sukulaiskoiria, oli kiva nähdä taas teitä kaikkia!!!
Ruska oli päivän ROP, mutta harmiksemme rodun ottanut P.E. ei sitten ollutkaan ryhmätuomarina,vaan joku tuntemattomuus, niin lähdimme hyvissä ajoin kotimatkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti