sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Näin se kesäloma toimii:)

Aktiivista kesälomaa jatkettiin loppuun saakka. Saimme Madsin ja Suomi-pojan Tanskasta meille viikoksi vierailulle,ja meillähän oli menoa ja meininkiä!

Lauantaina olimme Oulun KV näyttelyssä, missä Ruskalle tällä kertaa PN2 VACA mutta Suomi sai SERTin ja CACIBin ollen VSP. Sunnuntai päivää vietettiin OPKYn Tassutörmän maisemissa, Mads piti tokoseminaarin, missä Kisma toimi mukana "avustajakoiranpentuna" ja mekin saimme paljon hyviä vinkkejä treenaamiseen.
Maanantaiksi oli sovittu pentutapaaminen, mukaan pääsivät kyllä vain Minna&Jippo sekä Tiina&Ralli,mutta onneksi edes nämä kaksi. Saimme mukavia kuvia sisaruksista.Ilta kului Haukkukeitaalla agilitykisojen merkeissä ja vähän tokotreeniäkin sekaan. Ja mikäs sen mukavampaa,kun Ruskan Jarre veli juoksi siinä sivussa puhtaan radan ja Jarresta tuli sen myötä FI AVA!!!!

Tiistaina kävimme aamulla rakentamassa Tassutörmällä tokokoe kehän valmiiksi,ja iltapäivästä takaisin kokeilemaan. Ruska kisasi siis noin viikon vähemmän järkevien treenien jälkeen myös, edellinen tokokoe onkin käyty lokakuussa 2011,ja silloinkin mukaan lähdettiin pienellä treenillä;) Ruska nollasi idarin ja ohjatun, ekassa oma käskytys meni ihan pieleen ja tokassa Ruska taas hullaantui ja kävi vaihtamassa oikean noutamansa kapulan keskimmäiseen;) Jiihaa,kakkostuloksella maaliin:) Tiina ja Ralli kisasivat myös, Ralli ajautui harmillisesti ruudussa ulos kehästä, ja punainen kortti viuhahti ja kaksikko joutui keskeyttämään hyvin alkaneen kokeen:( Suomi&Mads pitivät meidän joukkueen mainetta ylllä, ja ottivat sen ykköstuloksen,vaikka jännäksi menikin....262,5pistettä ja SUOMEN TOTTELEVAISUUSVALIOn arvo plakkariin. Vähänku onnistunut Suomi turnee:)

Keskiviikkona sitten pakattiin seurue autoon ja ajelimme Palokkaan tapaamaan Saria.Meillä oli oikein mukava päivä siellä,saimme 3 sukupolven kuvat Tuisku,Ruska&Suomi otettua,Kisma sai painia Riikan Pyryn kanssa. Puolen yön maissa palattiin takaisin Tyrnävälle,ja aktiivinen viikkomme alkoi olla lopullaan.

Torstaina otettiin vähän rennommin,koirille lenkkiä ja kävimme shoppailemassa.Ja niin oli aika saattaa kaksikko lentokentälle takaisin kohti Tanskaa. Tippa siinä tuli silmäkulmaan taas,meillä oli todella mukava viikko ja ennenkaikkea kaikki suunnitelmat sujuivat niin hienosti:) Kiitos Mads&Suomi käynnistä, toivottavasti ens vuonna nähdään taas!

Perjantaina pakatiin autoon kamppeet ja suunnattiin Haaparantaan shoppailemaan, ja siitä takaisinpäin Kemin KV näyttelyyn. Kemissäkin Ruskalle PN2 CACIB, Tuiskun viedessä ROPin ja sen lisäksi upeasti myös RYP-1 sijoituksen.On se 11 vuotias vain kaunis!Mutta ei ole omena pudonnut kauas puusta;)
Kuvat@Sanna Silvennoinen

Kiitos Sanna aivan upeista kuvista!

Illaksi kotiin ja aamulla nokka kohti Paltamon ryhmänäyttelyä. Tuomariksi oli vaihtunut Gunnel Holm, ja hän ilahtui ensin kuullessaan että Ruska on käyttöluokassa, ja Ruskan liikkeen nähtyään oli ihan myyty:)

Kehän laidalta mainuíttakoon,että kehätoimitsijan aamuisesta pyynnöstä huolimatta kehänauhojen reunoilla makoili "leppoisan näköisiä" saksanpaimenkoiria,mutta Ruskan juotessa kehää,sieltä ampaisi yksi sitten kohti ärinän kanssa!!!! Voi perkele,onneksi ehdimme tehdä pienen väistön siinä ja koira ei saanut Ruskasta kiinni.Omistajan anteeksi pyyntö ei paljon lohduttanut,nuorelle koiralle se olisi ollut vähemmän kiva kehäkokemus.Onko niitä koiria ihan oikeesti PAKKO roikottaa siinä remmin nokassa kehän reunalla??????Ja vaikka pyydettiin,että koirat sinne penkin toiselle puolelle,niin ei.Ne kai haluu nähdä kans kun muut juoksee kehässä:(

Sellanen vuodatus:) Ruska oli ROP,ja jäimme sitten muutamaksi tunniksi venymään ja odottamaan ryhmiä.Ruu poimittiin kahdeksan joukkoon,mutta ei sijoitusta. Mutta Ruska oli BIS palveluskoira!!! Tuomari Mari Palgi teki hyvän valinnan;) PK oikeuden omaavista koirista luettelosta löytyi vain 3 käyttöluokan koiraa eli rottweiler ja dobermann Ruskan lisksi.Kumpikaan ei tullut kehään(ei kai ROP?) Ja pitkäkarvaisen collien omistaja ei edes tiennyt,että hänen rodullaan on PK oikeudet;) Eli iloisin mielin ruokasäkki kainalossa kohti kotia:)

Tämän jälkeen Ruska käy ehkä vielä yhden näyttelyn Helsingissä elokuussa, turkki on kyllä nyt ihan pois,joten katsotaan...Elokuussa on myös piirinmestis PK koe,joka taitaa olla myös Ruun viimeinen tälle kaudelle.Sitten jäämme odottelemaan juoksuja ja pidetään peukut että pentusuunnitelmat onnistuvat tällä kertaa.

Nyt meillä alkaa Operaatio Kisma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti