maanantai 5. joulukuuta 2011

Messaria 2011

Joka vuotinen lupaus olla menemättä, ja taas menossa. Janne piti päänsä tällä kertaa, joten lähdimme Ruskan kanssa kaksin lentomatkalle. Mun lentopelon poikanen tuli jo yöllä uniin ennen matkaa, ja lähtöpäivänä pientä myrskyä ilmassa,oikeinkin kiva. Mut eiku kirsut kohti uusia tuulia, ja niin sitä noustiin koneeseen. Lensimme Hesaan jo perjantaina,ja lentoon lähtöhän oli melkoista puistatusta ennekuin matka pilvien päällä tasaantui. Englanninkieleinen eepos tuli luettua hyvin syvällisesti läpi siihen saakka,että kone pysähtyi Hesan asemalla. Huoh.
Ruu oli onnellinen päästessään taas mun syliin, ja meidän matka jatkui Outin kyydissä messariin. Siellä istuttiin iltaa junnuhandleri kehän reunalla, ja imettiin oppia kuinka käyttäytyä kehässä;) Menossa oli siis Best Of The Best kilpailu, ja sain kannustaa Lapin kennelpiirin tytön voittoon:D

Oujee, lauantai aamuna silmät aukes jo varttia yli neljä, eikä ne pysyneet enää kiinni. Kuuden jälkeen hipsittiin hiljaa ulos lenkille ja sit olikin vuorossa tassun pesua. Ja taas messariin, missä Jaana Hartus tuomaroi Helsinki Voittaja 2011 kehämme.

Tuisku ihanainen Helsinki Voittaja ROP 2011


Nero komistus Helsinki Voittaja 2011 VSP


Ja punaisista upea PU2 Jarre


ja PN2 CACIB ihanainen Rusina


Pikku-G pentue räjäytti potin kera upean ja
voittamattoman äitinsä Tuiskun!WOHOO!!!!

Kasvattajassa esiintyi Ruska,Jarre,Nero ja Cini 1KP
Huikean hieno päivä Sarilla ja kasvateillaan.

Lauantai oli jo pitkällä ennekuin pääsimme ryhmistä pois, ei tarvinnut kuin käydä lenkillä ja syödä mahansa täyteen niin alkoi uni tulla. Ja sunnuntai aamuna taas,pling klo 04.15....onneksi sain kuiten vielä unen:)

Sunnuntain tuomaroi John Ritchie,GB ja hieman hakusessa oli mitä hän haki. Mutta raskaat koirat kuten;) Ruska eri:llä ulos kehästä. Upea arvostelu, ainoa moite oli että on nartuksi raskas tai jotain. Nakuna kauniimpi?

Päivän hienoja uutisia oli kuitenkin Tuiskun ROP ja Voittaja 2011 titteli ja VSP meni sukulaiskoira Remulle:)Ihan huikeat onnittelut taas Sarille upeasta kasvatustyöstä!

Ja hyviä uutisia lisää, eli Jippo oli juossut agiradalta nollan,onnea!!!
Ja Julia perheineen tuli messariin ja toteutti toiveeni<3 EINO oli mukana. Nähtiin siis eka kerran luovutuksen jälkeen, ja Kille-Kalle ei enää muistanutkaan mua....No,parempi,että oli omasta ihmisestään kiinnostunut ja halusi vain alkaa töihin:) Parkkihalli treffi kuva:


Ja kiitos ihanat ja hauskat ja hullut ystävät siellä kehän reunalla, olihan taas hauska viikonloppu!!! Ens vuonna jatketaan näitä treffejämme ympäri suomen:)JA suuri kiitos Ohrakujalle majoitus ja kuljetus ja muonituspalvelusta!!!

Kotimatkalle lähtö olikin sitten väsyneelle ärsyn paikka, eli lento ilmoitettiin myöhästyvän. 22.00 piti luovuttaa koirat,vaikka koneesta ei tietoakaan.Mutta pian selvisikin,että olivat saaneet koneen, ja päästiin matkaan 1,5tuntia myöhässä.Oulunsalossa hyvän lennon jälkeen klo 00.30 ja kahden maissa unten maille. Kello soi viideltä ja silmät ristissä työmaalle....On tää ihana harrastus:D


Viikonlppun tuomiset: SA CACIB ja Vuoden Näyttelykoira 2010 palkinto kotiin,
se ois niinku ....Poika saunoo!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti