tiistai 22. marraskuuta 2011

Jyväskylä KV


Jyväskylään:) Tällä kertaa matkaparkkina toimi Sarin piha Palokassa, jonne kurvailimme perjantai iltana.Senta pääsi taas mummolaan herkkupatojen ääreen, kun sieltä matkaamme lähti Ralli. Ilta meni mukavasti shelttipentusten ja kuulumisten vaihdon kanssa. aamulla olimme aikaisin liikenteessä, Paviljongin parkkipaikkojen takia. Päästiinkin mukavasti pääoven eteen parkkiin, ja saatiin "oma nurkka" varattua kehän laidalta, paikka missä ei ollut läpikulkua. Lauantaina kehässä tuomaroi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, ja hän tutki koirat hyvin. Luokkavoittoja ropisi Pikkupaimenille, ehdottomasti parhaana Rallin luokkavoitto valioissa,missä Ralli oli ensimmäistä kertaa.
Ja paras narttu kehässä pikkulikka päihitti sitten Ruska-äipän komeasti!
PN1 ROP ROP-VET Tuisku, PN2 CACIB Ralli, PN3 VACA Ruska, SERT Lumi VSP VSP-VET Juuso. Kasvattajaryhmässä mukana Juuso,Tuisku,Ralli ja Ruska, 1KP.

Jäimme ryhmiin, jotka kuulutettiin myöhästyneiksi varman kolme kertaa....Ilta oli siis jo pitkällä, kun kävimme ryhmissä tekemässä läpijuoksut;) Ei paljon pizzan ja suihkun jälkeen tarvinnut, uni voitti:)

Sunnuntaina tuomarina Marja Talvitie. Ja tänään tehtiin hattutemppu, eli sama järjestys PN kehässä, ja uroksissakin Juuso vei potin. PU2 Juri SERT PU3 Hemmo VaraSERT CACIB. Kasvattajaluokkaan vaihdoimme Ruskan tilalle upean nuoren Jurin, ja 1KP :) ONNEA SARI upeasta menestyksestä viikonlopuna:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti