sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ralli JK1 FI MVA

Ruskan tytär Ralli tuli meille treenilomalle, jotta Tiina saa keskittyä elämän tärkeämpiin asioihin tämän syksyn ajan. Ralli vieraileen meillä silloin tällöin, ihan miten sovitaan, ja lupasin trenailla sen kanssa jälkeä ja tokoa. Ja heti ekan treenikerran jälkeen soitettiin Rallille jälkikoe paikka Raaheen:)
Parin viikon aikana tehtiin ehkä 5 jälkeä, lyhyitä motivoivia, kepin löydöstä herkkuja. Ralli ajaa jälkeä hirmuisen varmasti, mutta niin erilailla kuin Ruska.Eli eniten meillä on kaikessa ollut opetella lukemaan toisiamme:) Esineruudussa Ralli on myös pätevä, ja sitä otimme vain 3 kertaa. Tottista hiottiin noin joka toinen päivä, yhteensä 6-7 treenikertaa. Sekin lähinnä paukkuun reagoinnin vuoksi, eli Ralli on eka jälkikokeessaan lähtenyt paikallaolosta paukun aikana pois. Pari kertaa leikittiin kaukana, kun ammuttiin. Sitten seuraamista kohti ampujaa ja poispäin ja leikkiä päälle. Seuraamisessa reagointi jäi pois jo parin kerran jälkeen. Paikallaoloon ammuttiin 3 treenissä. 2 ekassa nousi seisomaan eka paukulla. Käsky maahan,ja uusi paukku,josta takapalkka. Kolmannessa treenissä oli korvat töteröllä eikä mitään reaktiota.Eli reagointi ei ole ollut koskaan mikään paha, mutta on ehkä huomannut pääsevänsä sillä vain tekemään itse haluamansa jutun;)

Raahen koeaamu oli kaunis, ja aloitimme jäljellä. Tarkasti takajäljen, mutta lähti hiensti oikeaan suuntaan. Ja kaikki kepit löytyivät,jäljeltä 170p. esineruudussa esine löytyi nopeasti, mutta se oli solmuun vedetty riepu ja Ralli alkoi leikkiä sillä,e li jäi ravistelemaan sitä välille;) Jouduin kutsumaan, ja siitä -5p, maastosta siis upeat 195p!!!

Tottiskentällä kuuntelimme vielä ekan parin paukut, ei mitään, ihan rento koira. Tiinakin hiippaili kentälle seuraamaan suoritusta. Ralli ekana paikallaoloon, missä oli rennosti korvat hörössä katsellut kun ammuttiin:) Seuraaminen oli hieno,hlöryhmän lopussa se jäi jälkeen, en tiedä mitä kävi. Istuminen erinomainen, maahanmano erinomainen. Tasamaanouto,palautus hidas. Hyppynouto,kosketukset.A este hieno. Eteenmenossa juoksi sinne asti,missä meillä oli ollut aiemmin palkka, se oli vähän huono;) Mutta päivän parhaat tottispisteet 86 joilla komea ykköstulos 181p, luokkavoitto ja kokeen ainoa ykkönen!!!
Samalla Ralli sai FI MVA arvon JK1 lisäksi. Isosti onnea Tiina ja Ralli, ja suuri kiitos kun sain Rallin ohjata,se oli ihana kokemus!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti