maanantai 13. joulukuuta 2010

Messari 11-12.12.


Kuva:Saara Kangasniemi

Helsinki ja vuoden viimeiset näyttelyt.Reissu joka piti jättää väliin, mutta niin sitä taas lähdettiin....Jälkiviisaana hyvä sanoa, ois voinut jäädä väliin ;)

Menomatkalla Volvo alkoi piiputtamaan moottorihuoltoa ennen Viitasaarta. Ei siis reissua ilman vastoinkäymisiä! Sinne se hyytyi tien päälle, lähti onneksi käyntiin ja päästiin pysäkille. Onni on oma huoltomies, jolla ei mene sormi suuhun vaan konepellin alle. Ja jännityksellä jatkoimme matkaa, joka menikin sitten hyvin loppuun saakka! Tehtiin mutka Espoossa hovikampaaja Tiian luona, mistä majapaikkaamme Ohrakujalle. Kiitos taas kerran Outi&Rami yösijasta ja muonituksesta!!! Hesassa oli sitten lunta ihan kuin joulumaassa ikään, eipä käy kateeksi kaupunkiasuminen,ja etenkään autojen parkkeeraaminen siellä kinosten keskellä.

Lauantaipäivä messarin Helsinki Winner showssa sujui mukavasti, Rallille ERI3 ja Ruskalle ERI2.Eipä juhlimista, tosin kuulin myöhemmin, että irkkutuomari arvosteli eka kertaa bordercollieita, ihan mielenkiintoista. Ja samaan syssyyn uutiset tuomarimuutoksesta sunnuntaille, sijainen oli pieni arvoitus, arvostellut BCtä viimeksi 2008... Sunnuntaina tulosena Ruskalle ERI1 (ainoa käyttöluokassa) ja Rallille ensimmäinen EH, PN kehässä Ruska ja Retku, ainoa punaiset laitettiin heti jonon viimeisiksi ja ensimmäisinä ulos kehästä. Eli ei vissiin väri miellyttänyt;) Että sellainen näytelmäturnee tällä kertaa:) Onneksi oli hyvää seuraa kehän laidalla, ja nämä "pettymykset" osaa jo ottaa huumorilla:)

Ja päästiinpä aikoinaan kotimatkalle! Saatiin ajaa hyvässä kelissä koko matka, välillä pysähdyimme palluttelemaan Tazman pentuja ja tekemässä pentusuunnitelmia Sari-kasvattajan luona. Ja illan pimeydessä Haapavedelle, missä Senta-muori sai hepulit meidät nähdessään!

1 kommentti:

  1. Oli mukavaa nähdä teitä, kiva kun jaksoitte ajella tänne kauas! Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan Ruskan pentuprojektia, kivaa et on taas jotain jännättävää ja seurailtavaa. Mukavaa joulun aikaa Katja & Ruska, sekä muu poppoo! Törmätäänhän taas :) t: Hansku

    VastaaPoista